Skip to main content

Henstra Deuren

Henstra Deuren houdt zich al ruim 25 jaar bezig met verkoop, montage en onderhoud van kwalitatief hoogwaardige garage- en industriedeuren aan particulieren en bedrijven.

Henstra Deuren

Henstra Deuren is gevestigd op bedrijventerrein Lauwerskwartier te Surhuisterveen in Achtkarspelen, Friesland en wordt gerund door Gerrit Henstra.

Op basis van zijn vakmanschap en jarenlange ervaring heeft Gerrit Henstra zich een uitstekende naam weten op te bouwen in de regio en ook daarbuiten. Vooral door mond-tot-mondreclame heeft hij zijn klantenkring en werkzaamheden hiermee steeds verder kunnen uitbreiden.

Loods Lauwerskwartier te Surhuisterveen

In de loods op het Lauwerskwartier bevindt zich naast opslag van onderdelen een showroom waar verschillende voorbeelden van garage- en industriedeuren worden getoond. Graag laten wij u hier vrijblijvend zien wat er allemaal mogelijk is voor uw situatie. De garage- of bedrijfsdeuren zelf worden op order en naam geproduceerd. Eenmaal besteld worden de deuren doorgaans binnen 3 weken geleverd en binnen 4 weken gemonteerd.

Diensten

Van deskundig persoonlijk advies tot installatie en onderhoud, wij bieden u een complete dienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een afspraak, wij zijn u graag van dienst.