Skip to main content

Industriedeuren

Bij het vinden vinden van de juiste industriedeur zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling voor u van groot belang. U zoekt een betrouwbaar product dat onder alle omstandigheden functioneert. Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren en innovatieve specials. Van staal en aluminium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur.

Ons assortiment bestaat uit de volgende modellen:

Model ST:

Universeel toepasbare stalen deur voor openingen tot 12 meter breed en leverbaar in 3 modellen en vele kleuren.

Model AR:

Aluminium overheaddeur volgens uw individuele wensen.

Speciale toepassingen:

Wij beschikken over de knowhow om deuren voor specifieke toepassingen te laten ontwikkelen.

Vouwdeuren:

Ruimtebesparende bedrijfsdeuren van lichtgewicht aluminium panelen.

Industriedeurenbrochure downloaden

Industriedeuren Model ST

De ST-overheaddeuren bestaan uit 40 mm dikke, verzinkte en gecoate stalen sandwichpanelen gevuld met polyurethaan en zijn geschikt voor openingen tot 12 meter breed. Het materiaal voldoet aan de hoogste klasse isolatiewaarde volgens de CE-normering (verlaging energieverbruik) en is optimaal beschermd tegen vervorming en corrosie.

Industriedeurenbrochure downloaden

ST3V-Standaard met vingerklembeveiliging

Dit model is standaard uitgevoerd met vingerklembeveiliging en biedt daarom extra veiligheid ten opzichte van het standaard model (ST3). De vingerklembeveiliging is verplicht tot een hoogte van 2,50 meter, maar daarboven niet. De keus is aan u.

S40 & A40 Sprint

Snelheid op maat

De Pro-Line SPRINT is een unieke combinatie van snelheid gekoppeld aan het gebruiksgemak van de standaard Pro-Line overheaddeur. Deze uiterst snelle overheaddeur combineert alle voordelen van de traditionele overheaddeur en een snelloopdeur in één systeem. De SPRINT is specifiek ontworpen als snellopende overheaddeur. Door het reduceren van de tijd die de deur openstaat zijn forse besparingen op energie mogelijk. De SPRINT is perfect geschikt voor montage in de buitengevel. De uitvoering van de SPRINT kan zeer goed aangepast worden aan uw specifieke wensen. De SPRINT wordt geleverd in 2 versies, de S40 SPRINT en de A40 SPRINT.

Sprint brochure downloaden

Industriedeuren Model AR

Een duurzame aluminium overheaddeur met zeer veel variatiemogelijkheden. Iedere deur wordt compleet naar uw individuele wensen ontworpen en gefabriceerd.

Industriedeurenbrochure downloaden

Industriedeuren voor speciale toepassingen

Wij beschikken over de knowhow en ervaring om deuren voor specifieke toepassingen te laten ontwikkelen. Bijvoorbeeld speciale dockdeuren voor distributiecentra, extra isolerende ST-deuren voor opslagruimten, etc.

Pro-Line A40 CUBE vouwhefdeur

Beperkte inbouwruimte, de oplossing

De CUBE is de perfecte oplossing als de inbouwruimte beperkt is. De secties van de CUBE vouwen zich compact achter de dagopening op, waardoor een beperkte inbouwdiepte geen probleem is. De CUBE is leverbaar als A40 (aluminium), eventueel gecombineerd met S40 (staal), secties. Het toepassen van aluminium secties geeft veel creatieve vrijheid in de opbouw van de deur. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige componenten voor een lange probleemloze levensduur.

Cube brochure downloaden

Luxe-Line Single

  • Handbediening, kettingtakel of motor
  • Vrijwel onbeperkte kleurkeuze
  • Vingerklembeveiliging (verplicht bij hoogte tot 2,50 meter)
  • Ovale of rechthoekige vensters
  • Loopdeur
  • Geleidingsysteem bestaande uit railset met gepatenteerde Smart-Connection® tussen horizontale en verticale rails, torsieveren, hefkabels en bediening
  • Veerbreuk-, kabelbreuk-, slappe-kabel-, onderloop- en optilbeveiliging 

Smart-Connection®

Dankzij deze innovatieve verbinding beweegt de deur bij het openen en sluiten soepel en nagenoeg geluidloos door de rails en is minder slijtage gevoelig.

Industriedeuren brochure downloaden

Maak een afspraak

Bel ons op: 06 21 6552 56